In de periodes dat de Elisabeth niet vaart en dus voor de wal ligt in Leeuwarden, is er de mogelijkheid  om op het schip te overnachten. Het schip heeft 4 hutten , waarbij elke hut de beschikking heeft over een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed alsmede stromend koud water. Er is een gemeenschappelijke badkamer met ligbad en nog een aparte douche. Gasten kunnen gebruik maken van de t.v. kamer c.q. zitkamer en de zeer ruime stuurhut , waar ook het ontbijt geserveerd wordt met gebruikmaking van zoveel mogelijk Friese streekprodukten (de streekboer). U kunt inchecken vanaf 17.00 uur en  uitchecken rond 11.00 uur. In overleg kan wel eerder bagage afgeleverd worden. Verblijf tussen 11.00 uur en 17.00 uur is ook bij meerdaags verblijf niet mogelijk.

De kosten voor een overnachting inclusief  een uitgebreid ontbijt zijn  € 65,- voor 2 personen in 1 hut en  €40,- voor een individuele overnachting. Met 3 personen in 1 hut €90,-

M.S. Elisabeth is bekend o.a van tv programma "Bed and Breakfast " van omroep Max, maar ook al diverse keren op de Duitse tv te zien geweest, is al jaren lang prijswinnaar in de categorie 1 tulp van organisatie Bed and Breakfast Nederland. Tot nu toe zijn we vanaf 2009 of 1e of 2e geworden. Dit allemaal op basis van reviews van gasten en beoordeling door mysterieguests. Een bewijs van onze constante kwaliteit en gastvrijheid.

U kunt deze reviews altijd inzien op de website van Bed and Breakfast Nederland.

 

Uw gastheer en gastvrouw Hans Hofman en Trudy van Tricht doen hun uiterste best om uw verblijf op het motorschip “Elisabeth” een gezellig “thuis”gevoel te geven, bij deze wensen wij u een hartelijk welkom toe aan boord van ons comfortabele schip.

Hans en Trudy

 

Presentatiepagina van bed en breakfast Motorschip Elisabeth in Leeuwarden
Reviews van bed en breakfast Motorschip Elisabeth in Leeuwarden

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten