Vaartochten

Motorschip Elisabeth is te huur voor vaartochten van korte of langere duur. Een dagtocht over de Dokkumer Ee is mogelijk, maar ook een langer verblijf zoals een lang weekend naar Terschelling met vrienden of familie . In overleg is er veel mogelijk en wordt alles zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. Ook verdere bestemmingen zijn mogelijk, of dat nou in Nederland of België is. De kosten voor een dagtocht zijn 600 euro per groep exclusief catering. Ook wat de catering betreft zijn er diverse oplossingen mogelijk, van het inhuren van een kok tot zelf meebrengen  van eten en drinken.

De Elisabeth kan  12 gasten onderbrengen in de comfortabele hutten( 4) en de grote stuurhut biedt een grandioos uitzicht tijdens het varen op de Friese wateren en wadden. Daar worden ook de maaltijden geserveerd en kunt u gezellig zitten te genieten. Bij mooi weer is er uiteraard aan dek ruimte genoeg  om lekker te zitten of als er aangemeerd wordt van de kano’s die aan boord zijn gebruik te maken of een hengeltje uit te gooien.

Belt of mailt u gerust om in overleg uw vaartocht te plannen.

Schilderweekend of midweek

Ga mee lekker varen en schilderen door het schilderachtige mooie Friese Landschap!

We organiseren  schilderweekenden of midweken. U dient zelf uw groep van max. 7 personen aan te melden. Er wordt gezorgd voor een goede begeleidende  docent. U kunt gebruik maken van alle materialen zoals ezels, verf, papier. De kosten voor een weekend (2 nachten) zijn 1600 euro exclusief eten en drinken en voor een midweek (4 nachten) 2400 euro per groep. We gaan uit van zelfverzorging door de groep, maar uiteraard helpen wij een handje mee.

Agenda

Geen evenementen